Personvern

Vi i Planr AI, et produkt av Loddo AS. (sammen med våre tilknyttede selskaper, "Planr", "vi", "vår" eller "oss") respekterer ditt personvern og er sterkt forpliktet til å holde sikker all informasjon vi får fra deg eller om deg. Denne personvernerklæringen beskriver vår praksis med hensyn til personlig informasjon vi samler inn fra eller om deg når du bruker nettstedet og tjenestene våre (samlet kalt "tjenester"). Denne personvernerklæringen gjelder ikke for innhold som vi behandler på vegne av kunder av våre forretningstilbud, for eksempel API-en vår. Vår bruk av disse dataene er styrt av våre kundeavtaler som dekker tilgang til og bruk av disse tilbudene.


1. Personlig informasjon vi samler innVi samler inn informasjon som alene eller i kombinasjon med annen informasjon i vår besittelse kan brukes til å identifisere deg (“Personlig informasjon”) som følger:


Personlig informasjon du oppgir:


Vi kan samle inn personlig informasjon hvis du oppretter en konto for å bruke tjenestene våre eller kommuniserer med oss på følgende måte:


Kontoinformasjon:

Når du oppretter en konto hos oss, vil vi samle inn informasjon knyttet til kontoen din, inkludert navn, kontaktinformasjon, kontolegitimasjon, betalingskortinformasjon og transaksjonshistorikk (samlet kalt "Kontoinformasjon").


Brukerinnhold:

Når du bruker tjenestene våre, kan vi samle inn personlig informasjon som er inkludert i inndata, filopplastinger eller tilbakemeldinger som du gir til tjenestene våre ("innhold"). Kommunikasjonsinformasjon: Hvis du kommuniserer med oss, kan vi samle inn ditt navn, kontaktinformasjon og innholdet i alle meldinger du sender ("kommunikasjonsinformasjon"). Informasjon om sosiale medier: Vi har sider på sosiale medier som Instagram, Facebook, Medium, Twitter, YouTube og LinkedIn. Når du samhandler med våre sosiale medier-sider, vil vi samle inn personlig informasjon som du velger å gi oss, for eksempel kontaktinformasjonen din (samlet kalt "sosial informasjon"). I tillegg kan selskapene som er vert for våre sosiale mediesider gi oss samlet informasjon og analyser om vår sosiale medieaktivitet.


Personlig informasjon vi mottar automatisk fra din bruk av tjenestene:


Når du besøker, bruker og samhandler med tjenestene, kan vi motta følgende informasjon om ditt besøk, bruk eller interaksjoner ("teknisk informasjon"):


Loggdata:

Informasjon som nettleseren din sender automatisk hver gang du bruker nettstedet vårt ("loggdata"). Loggdata inkluderer Internett-protokolladressen din, nettlesertype og -innstillinger, datoen og klokkeslettet for forespørselen din og hvordan du samhandlet med nettstedet vårt.


Bruksdata:

Vi kan automatisk samle inn informasjon om din bruk av tjenestene, for eksempel typen innhold du ser på eller engasjerer deg i, funksjonene du bruker og handlingene du utfører, samt tidssone, land, datoene og tidspunkter for tilgang, brukeragent og versjon, type datamaskin eller mobilenhet, datamaskintilkobling, IP-adresse og lignende.


Enhetsinformasjon:


Inkluderer navnet på enheten, operativsystemet og nettleseren du bruker. Informasjonen som samles inn kan avhenge av typen enhet du bruker og dens innstillinger. Informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler for å drive og administrere tjenestene våre, og forbedre opplevelsen din på dem. En "informasjonskapsel" er en del informasjon som sendes til nettleseren din av et nettsted du besøker. Du kan stille inn nettleseren din til å akseptere alle informasjonskapsler, til å avvise alle informasjonskapsler, eller til å varsle deg hver gang en informasjonskapsel tilbys, slik at du hver gang kan bestemme om du vil godta den. Å nekte en informasjonskapsel kan imidlertid i noen tilfeller hindre deg i å bruke, eller negativt påvirke visningen eller funksjonen til et nettsted eller visse områder eller funksjoner på et nettsted. For mer informasjon om informasjonskapsler, besøk Alt om informasjonskapsler.


Analytics:

Vi kan bruke en rekke online analyseprodukter som bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere hvordan brukerne bruker tjenestene våre og forbedre opplevelsen din når du bruker tjenestene.


2. Hvordan vi bruker personopplysningerVi kan bruke personlig informasjon til følgende formål:


For å tilby, administrere, vedlikeholde, forbedre og/eller analysere tjenestene;

Å utføre forskning;

For å kommunisere med deg;

Å utvikle nye programmer og tjenester;

For å forhindre svindel, kriminell aktivitet eller misbruk av tjenestene våre, og for å sikre sikkerheten til våre IT-systemer, arkitektur og nettverk; og

For å overholde juridiske forpliktelser og juridiske prosesser og for å beskytte rettighetene våre, personvernet, sikkerheten eller eiendommene våre og/eller våre tilknyttede selskaper, deg eller andre tredjeparter.


Samlet eller avidentifisert informasjon.


Vi kan samle eller avidentifisere personlig informasjon og bruke den aggregerte informasjonen til å analysere effektiviteten til tjenestene våre, for å forbedre og legge til funksjoner til tjenestene våre, for å utføre undersøkelser og til andre lignende formål. I tillegg kan vi fra tid til annen analysere den generelle oppførselen og egenskapene til brukerne av tjenestene våre og dele aggregert informasjon som generell brukerstatistikk med tredjeparter, publisere slik aggregert informasjon eller gjøre slik aggregert informasjon generelt tilgjengelig. Vi kan samle inn aggregert informasjon gjennom tjenestene, gjennom informasjonskapsler og på andre måter beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi vil opprettholde og bruke avidentifisert informasjon i anonym eller avidentifisert form, og vi vil ikke forsøke å reidentifisere informasjonen.


3. Utlevering av personopplysningerUnder visse omstendigheter kan vi gi din personlige informasjon til tredjeparter uten ytterligere varsel til deg, med mindre loven krever det:


Leverandører og tjenesteleverandører:


For å hjelpe oss med å møte forretningsdriftsbehov og utføre visse tjenester og funksjoner, kan vi gi personlig informasjon til leverandører og tjenesteleverandører, inkludert leverandører av vertstjenester, skytjenester og andre leverandører av informasjonsteknologitjenester, hendelsesadministrasjonstjenester, programvare for e-postkommunikasjon og e-postnyhetsbrevtjenester og webanalysetjenester. I henhold til våre instruksjoner vil disse partene få tilgang til, behandle eller lagre personopplysninger kun i løpet av å utføre sine plikter overfor oss.


Virksomhetsoverføringer: Hvis vi er involvert i strategiske transaksjoner, omorganisering, konkurs, mottak eller overgang av tjenester til en annen leverandør (samlet en "transaksjon"), kan personopplysningene dine og annen informasjon bli synliggjort i aktsomhetsprosessen med motparter og andre som bistår med transaksjonen og overført til en etterfølger eller tilknyttet som en del av den transaksjonen sammen med andre eiendeler.


Juridiske krav: Hvis det er påkrevd å gjøre det ved lov eller i god tro at slike handlinger er nødvendige for å (i) overholde en juridisk forpliktelse, inkludert for å oppfylle krav til nasjonal sikkerhet eller rettshåndhevelse, (ii) beskytte og forsvare våre rettigheter eller eiendom, (iii) forhindre svindel, (iv) handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenestene, eller offentligheten, eller (v) beskytte mot juridisk ansvar.


Tilknyttede selskaper:

Vi kan synliggjøre personlig informasjon til våre tilknyttede selskaper, noe som betyr en enhet som kontrollerer, kontrolleres av eller er under felles kontroll med Planr. Våre tilknyttede selskaper kan bruke personopplysningene vi deler på en måte som er i samsvar med denne personvernerklæringen.


4. Dine rettigheterAvhengig av plassering kan enkeltpersoner i EØS, Storbritannia og over hele verden ha visse lovfestede rettigheter i forhold til deres personlige opplysninger. Du kan for eksempel ha rett til:


Få tilgang til din personlige informasjon.

Slett din personlige informasjon.

Korriger eller oppdater din personlige informasjon.

Overfør din personlige informasjon andre steder.

Trekk tilbake ditt samtykke til behandlingen av dine personopplysninger der vi er avhengige av samtykke som juridisk grunnlag for behandling.

protestere mot eller begrense behandlingen av dine personopplysninger der vi stoler på legitime interesser som det juridiske grunnlaget for behandlingen.

Du kan utøve noen av disse rettighetene gjennom din Planr-konto. Hvis du ikke kan utøve rettighetene dine gjennom kontoen din, vennligst send forespørselen din til post@planr.no.


5. Norge’s personvernrettigheterFølgende tabell gir tilleggsinformasjon om hvordan vi avslører personlig informasjon. Du kan lese mer om personopplysningene vi samler inn i «Personlig informasjon vi samler inn» ovenfor, hvordan vi bruker personopplysninger i «Hvordan vi bruker personopplysninger» ovenfor, og hvordan vi oppbevarer personopplysninger i «Sikkerhet og oppbevaring» nedenfor.


Kategori for personlig informasjon

Offentliggjøring av personlig informasjon Identifikatorer, for eksempel kontaktinformasjonen din. Vi synliggjør denne informasjonen til våre tilknyttede selskaper, leverandører og tjenesteleverandører, rettshåndhevelse og parter involvert i transaksjoner. Kommersiell informasjon, som din transaksjonshistorikk. Vi synliggjør denne informasjonen til våre tilknyttede selskaper, leverandører og tjenesteleverandører, rettshåndhevelse og parter involvert i transaksjoner. Nettverksaktivitetsinformasjon, for eksempel innhold og hvordan du samhandler med tjenestene våre. Vi synliggjør denne informasjonen til våre tilknyttede selskaper, leverandører og tjenesteleverandører, rettshåndhevelse og parter involvert i transaksjoner.


Geolokaliseringsdata


Vi synliggjør denne informasjonen til våre tilknyttede selskaper, leverandører og tjenesteleverandører, rettshåndhevelse og parter involvert i transaksjoner. Din kontopåloggingsinformasjon (sensitiv personlig informasjon) Vi synliggjør denne informasjonen til våre tilknyttede selskaper, leverandører og tjenesteleverandører, rettshåndhevelse og parter involvert i transaksjoner.


Bekreftelse


For å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring eller sletting, kan vi kreve at du bekrefter legitimasjonen din før du kan sende inn en forespørsel om å få vite, korrigere eller slette personlig informasjon. Hvis du ikke har en konto hos oss, eller hvis vi mistenker uredelig eller ondsinnet aktivitet, kan vi be deg om å oppgi ytterligere personlig informasjon og bevis på bosted for verifisering. Hvis vi ikke kan bekrefte identiteten din, vil vi ikke gi, korrigere eller slette din personlige informasjon.


Autoriserte agenter.

du kan sende inn en rettighetsforespørsel gjennom en autorisert agent. Hvis du gjør det, må agenten presentere signert skriftlig tillatelse til å handle på dine vegne, og du kan også bli bedt om å bekrefte identiteten din uavhengig og sende inn bevis på at du bor hos oss. Forespørsler om autoriserte agenter kan sendes til post@planr.no.


6. Barn


Tjenesten vår er ikke rettet mot barn som er under 13 år. planr samler ikke bevisst inn personlig informasjon fra barn under 13 år. Hvis du har grunn til å tro at et barn under 13 år har gitt personlig informasjon til Planr gjennom tjenesten vennligst send oss en e-post på post@planr.no. Vi vil undersøke enhver varsling og, hvis det er aktuelt, slette personopplysningene fra systemene våre.


7. Lenker til andre nettsteder


Tjenesten kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives eller kontrolleres av Planr, inkludert sosiale medietjenester ("tredjepartssider"). Informasjonen du deler med tredjepartsnettsteder vil bli styrt av de spesifikke personvernreglene og tjenestevilkårene til tredjepartsnettstedene og ikke av denne personvernerklæringen. Ved å gi disse koblingene antyder vi ikke at vi støtter eller har anmeldt disse nettstedene. Vennligst kontakt tredjepartssidene direkte for informasjon om deres personvernpraksis og retningslinjer.


8. Sikkerhet og oppbevaring


Vi implementerer kommersielt rimelige tekniske, administrative og organisatoriske tiltak for å beskytte personlig informasjon både online og offline mot tap, misbruk og uautorisert tilgang, avsløring, endring eller ødeleggelse. Imidlertid er ingen Internett- eller e-postoverføring noen gang helt sikker eller feilfri. Spesielt kan det hende at e-post som sendes til eller fra oss ikke er sikker. Derfor bør du være spesielt forsiktig når du bestemmer hvilken informasjon du sender til oss via tjenesten eller e-post. I tillegg er vi ikke ansvarlige for omgåelse av personverninnstillinger eller sikkerhetstiltak på tjenesten eller tredjeparts nettsteder.


Vi beholder personopplysningene dine bare så lenge vi trenger for å kunne tilby tjenesten vår til deg, eller for andre legitime forretningsformål som å løse tvister, sikkerhets- og sikkerhetsårsaker eller overholde våre juridiske forpliktelser. Hvor lenge vi oppbevarer personopplysninger vil avhenge av en rekke faktorer, slik som mengden, arten og sensitiviteten til informasjonen, den potensielle risikoen for skade fra uautorisert bruk eller avsløring, vårt formål med å behandle informasjonen og eventuelle juridiske krav.


Vi kan også anonymisere eller avidentifisere din personlige informasjon (slik at den ikke lenger kan assosieres med deg) for forskning eller statistiske formål, som beskrevet ovenfor, i så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.


9. Internasjonale brukere


Ved å bruke tjenesten vår forstår og erkjenner du at din personlige informasjon vil bli overført fra din plassering til våre fasiliteter og servere i Norge.


For brukere i EØS, Storbritannia eller Sveits:


Rettslig grunnlag for behandling. Våre juridiske grunnlag for å behandle dine personopplysninger inkluderer:


Utførelse av en kontrakt med deg når vi tilbyr og vedlikeholder tjenestene våre. Dette kan inkludere behandling av kontoinformasjon, innhold og teknisk informasjon. Våre legitime interesser i å beskytte tjenestene våre mot misbruk, svindel eller sikkerhetsrisikoer, eller når vi utvikler, forbedrer eller promoterer tjenestene våre. Dette kan inkludere behandling av kontoinformasjon, innhold, sosial informasjon og teknisk informasjon. Ditt samtykke når vi ber om ditt samtykke til å behandle personopplysningene dine for et bestemt formål som vi kommuniserer til deg. Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Overholdelse av våre juridiske forpliktelser når vi bruker din personlige informasjon for å overholde gjeldende lov eller når vi beskytter våre eller våre tilknyttede selskapers eller brukeres rettigheter, sikkerhet og eiendom.


Dataoverføringer.


Der det er nødvendig, vil vi bruke passende sikkerhetstiltak for å overføre personopplysninger utenfor EØS, Sveits og Storbritannia. Vi vil kun overføre personopplysninger i henhold til en juridisk gyldig overføringsmekanisme.


Datakontrollør.


I henhold til Storbritannias og EUs generelle databeskyttelsesforordning 2018 er vår behandlingsansvarlige Planr en tjeneste levert av Loddo AS, Kongsgård alle 61, 4632 Kristiansand.


10. Dine valg


Hvis du velger å ikke oppgi personlig informasjon som er nødvendig for å bruke enkelte funksjoner i tjenesten vår, kan det hende du ikke kan bruke disse funksjonene.


11. Endringer i personvernreglene


Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst. Når vi gjør det, vil vi legge ut en oppdatert versjon på denne siden, med mindre en annen type varsel kreves av gjeldende lov. Ved å fortsette å bruke tjenesten vår eller gi oss personlig informasjon etter at vi har publisert en oppdatert personvernerklæring, eller varslet deg på annen måte, samtykker du til den reviderte personvernerklæringen.


12. Hvordan kontakte oss


Ta kontakt med brukerstøtten hvis du har spørsmål eller bekymringer som ikke allerede er behandlet i denne personvernerklæringen.

back to top
Pakkemaler
Lukk
Vennligst vent...