Vilkår

Sist oppdatert: 20.10.2023


Vennligst les disse vilkårene og betingelsene nøye før du bruker planr ai-nettstedet ("tjenesten"). Ved å bruke tjenesten, godtar du disse vilkårene og forplikter deg til å overholde dem. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, ber vi deg om å avstå fra å bruke tjenesten.


1. Aksept av vilkårene

Ved å bruke planr ai-tjenesten bekrefter du at du er enig i å overholde disse vilkårene og betingelsene, samt retningslinjene som er nevnt her. Du må være minst 18 år gammel for å bruke tjenesten.


2. Beskrivelse av tjenesten

planr ai tilbyr en plattform som gir tilgang til tekstgenereringstjenester og kunstig intelligens. Du kan bruke tjenesten til å generere tekstinnhold og annet relatert materiale.


3. Brukerkonto

For å bruke visse funksjoner av tjenesten, kan du bli bedt om å opprette en brukerkonto. Du er ansvarlig for å beskytte brukernavnet og passordet ditt, og du skal ikke dele denne informasjonen med andre.


4. Ansvarsfraskrivelse

planr ai gir ingen garantier om nøyaktigheten eller egnetheten til det genererte innholdet. Du er ansvarlig for å evaluere og bruke generert materiale på egen risiko. Vi påtar oss ikke ansvar for eventuelle skader som oppstår som følge av bruken av tjenesten.


5. Opphavsrett og immaterielle rettigheter

Allt generert innhold ved hjelp av planr ai-tjenesten kan være underlagt opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du skal ikke kopiere, distribuere eller publisere generert innhold uten tillatelse fra eieren av slike rettigheter.


6. Endringer og oppdateringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst. Endringer vil bli kunngjort på nettsiden, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert med eventuelle endringer.


7. Avslutning av tjenesten

Vi forbeholder oss retten til å avslutte eller suspendere tjenesten når som helst av ulike årsaker, inkludert brudd på disse vilkårene.


8. Personvern

Bruk av tjenesten er underlagt våre personvernvilkår, som beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger. Vennligst les våre personvernvilkår for mer informasjon.


9. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse vilkårene, vennligst kontakt oss på info@loddo.no

back to top
Pakkemaler
Lukk
Vennligst vent...